آموزش قرابیه نارگیلی

0 160

آموزش قرابیه نارگیلی

آموزش قرابیه نارگیلی

مواد لازم:
125گرم پودر نارگیل(دوپیمانه سرخالی)
250گرم شکر(یک پیمانه سرپر)
4عددسفیده تخم مرغ
75گرم روغن مایع(60گرم در مرحله اول اضافه می‌شود و 15گرم در مرحله دوم)
نصف ق چ آبلیمو
1/4ق چ وانیل

طرز تهیه :

ابتدا پودر نارگیل و شکر و دو عدد سفیده تخم مرغ و 60گرم روغن مایع را مخلوط و دو بار چرخ میکنیم.
بعد روی حرارت خیلی کم میگذاریم و هم میزنیم وقتی داغ شد آبلیمو و وانیل و 15 گرم روغن مایع و یک عدد سفیده را اضافه و مخلوط میکنیم و بمدت نیم ساعت رو حرارت خیلی کم در حدی که مایه نجوشد و داغ باشد هم میزنیم.
بعد از نیم ساعت از روی حرارت بر برمیداریم وقتی خنک شد یک عدد سفیده باقیمانده را اضافه و مایه را هم زده و با قیف ساده یا قاشق داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم.
وروی شیرینی بادام و پسته خرد شده میریزیم.
ودر فر از یک ربع گرم شده با درجه170 بمدت 20تا25دقیقه میپزیم.
بعداز پخت وقتی شیرینی خنک شد از کاغذ روغنی جدا میکنیم.
اگر مایه شیرینی موقع ریختن  داخل سینی فر خیلی شل بود یک قاشق پودر نارگیل بریزید.

از این مقدار مواد حدود 25تا30عددشیرینی درست میشود.

آموزش قرابیه نارگیلی آموزش قرابیه نارگیلی آموزش قرابیه نارگیلی

 

بیشتر بخوانید  طرز پخت سوپ پنیر

Leave A Reply

Your email address will not be published.