هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵
خانه » آشپزی » گراتن کالباس
گراتن کالباس

گراتن کالباس

 سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است. سوفله با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود. سایت خوراک: سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اویل قرن […]

نوشته گراتن کالباس اولین بار در پیازچه پدیدار شد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز