آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵
خانه » آشپزی » طرز تهیه شیرینی اسکار
طرز تهیه شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی اسکار

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ – 2 عدد
  • سفیده تخم مرغ – 2 عدد
  • کره – 150 گرم
  • آرد – 250 گرم
  • پودر قند – 100 تا ۱۲۰ گرم
  • هل سابیده شده – 1 قاشق چایخوری
  • وانیل – 1/3 قاشق چایخوری
  • گردو نگینی شده – به میزان لازم
  • کنجد خام – به میزان لازم

نکات جانبی

  • مدت زمان آماده سازی اولیه :۱۰ minutes
  • مدت زمان پخت : 30 minutes
  • مناسب تعداد : تا ۱۰ نفر

 

اسکار یکی از شیرینی هایی هست که ماندگاری بالایی داره و قابلیت فریز شدن هم داره

البته که هیچی تازه و از تنور در اومده اش نمی شه. ولی خوب این امکان ماندگاری برای مهمونهای سرزده و وقتهایی که چیزی آماده توی خونه نداریم کمک بزرگیه.

 اول از همه اینو بگم که میتونید این شیرینی رو با دو طعم درست کنید.

یعنی  با وانیل یا با هل. هر دوش خوشمزه ست. و این بستگی به سلیقه و علاقه شما داره که کدوم رو بیشتر می پسندید.

پس اگر وانیل رو انتخاب کردید میتونید مقدارش رو تا نصف قاشق چایخوری هم  بیشتر کنید. اما در مصرف وانیل محتاط باشید تا شیرینیهاتون تلخ نشه.

برای درست کردن این شیرینی کره تون باید به دمای محیط رسیده باشه .
کره نرم شده رو همراه با پودر قند الک شده با همزن حسابی می زنیم تا پوک و کرم بشه

در مرحله بعدی زرده ها و وانیل یا پودر هل رو بهش اضافه می کنیم.
 و با هم کمی با همزن میزنیمش.

در آخر هم ارد الک شده رو بهش اضافه می کنیم و خمیر رو جمع می کنیم.

 این خمیر هم نیازی به استراحت نداره و مستقیما میشه مصرفش کرد.

فقط در این دستور چون کره داره باید خمیر رو زیاد ورز ندید و باهاش بازی نکنید.
چون به روغن می افته و شیرینی هاتون بی کیفیت و سفت میشه.
فقط در حدی که خمیر جمع بشه باچهار انگشت آرد رو به خورد خمیر میدهیم.
حالا سفیده هامون رو کمی با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاد و کنار دستمون میگذاریم.

 از خمیر با قاشق مربا خوری گلوه هایی یک اندازه برمیداریم و در دست گرد می کنیم. اندازه شیرینیها دست خودتون. میتونه از قدر یک فندق درشت تا یک گردوی بزرگ باشه.

بهتره اندازه بزنید تا شیرینیهاتون یکدست باشند.
بعد از گلوله کردن در دست  اون رو داخل سفیده انداخته و بعد در مغز گردو خرد شده میغلتونیم و با فاصله توی سینی میچینیم.

 میتونید نصفش رو توی کنجد خام بغلتونید.

فر رو از ۱۵ دقیقه جلو تر روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.

 شیرینیهاتون رو طبقه وسط مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

تا زمانی که کمی طلایی بشند.
بعد از ۱۵ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
حرارت فرها متغیره.

 بعد از اینکه از فر در آوردید حتما اجازه بدید سرد بشه و بعد از سینی جدا کنید.

 در زمان سرو میتونید روشون پودر قند بپاشید.

اسکارها شیرینی ملایمی دارند و با پودر قند طعمشون خوب میشه. البته میتونید اصلا بهشون پودر قند اضافه نکنید. این دلبخواهی هست.

حتی میتونید وسط شیرینیهاتون رو قبل از اینکه توی فر بگذارید یک چاله کوچیک کنید با ته سیخ چوبی یا .. تا بعدا توش مارمالاد بریزید.
در ظرف در بسته در محیط دو هفته میمونه
در فریزر ۳ ماه.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز