آموزش پیتزای ماکارونی با مرغ

0 53
امروز تصمیم داریم شیوه‌ی پخت یک نوع پیتزای متفاوت را به شما آموزش دهیم؛ پیتزای ماکارونی با مرغ. در این پیتزا از خمیری که معمولا برای پخت پیتزا از آن استفاده می‌شود، خبری نیست و پایه‌ی اصلی پیتزای ما، ماکارونی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این پیتزای خوشمزه، با ما همراه باشید.
روش تهیه‌ی پیتزای ماکارونی با مرغ
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار: 400 گرم
سینه مرغ خرد شده: 2 عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر رنده شده: یک حبه
گوجه فرنگی رنده شده: 250 گرم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
فلفل سبز خرد شده: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: دو پیمانه
زیتون ورقه شده: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را به شیوه‌ی معمول، پخته و آبکش می‌کنیم.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز و سیر را به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا به اصطلاح سبک شود.
قطعه‌های خرد شده‌ی مرغ را به همراه فلفل خرد شده به پیاز اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.
در مرحله‌ی بعد، گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را به همراه ادویه و نمک و فلفل به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.
مواد را خوب هم می‌زنیم تا جا بیفتد. سپس آن را کناری قرار می‌دهیم.
ظرف مناسبی را برای پیتزا در نظر می‌گیریم و کف آن را با ماکارونی آبکش شده می‌پوشانیم. مایه‌ی مرغ را روی آن می‌ریزیم.  در مرحله‌ی بعد، پنیر رنده شده را اضافه می‌کنیم. می‌توانیم این کار را تا چند لایه ادامه  دهیم. در لایه‌ی آخر، زیتون‌های ورقه شده را قرار می‌دهیم.
ظرف را در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت پانزده دقیقه قرار می‌دهیم.
بیشتر بخوانید  طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

Leave A Reply

Your email address will not be published.