بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۶
خانه » آموزش آشپزی » آموزش قرابیه نارگیلی

آموزش قرابیه نارگیلی

آموزش قرابیه نارگیلی

آموزش قرابیه نارگیلی

آموزش قرابیه نارگیلی

مواد لازم:
۱۲۵گرم پودر نارگیل(دوپیمانه سرخالی)
۲۵۰گرم شکر(یک پیمانه سرپر)
۴عددسفیده تخم مرغ
۷۵گرم روغن مایع(۶۰گرم در مرحله اول اضافه می‌شود و ۱۵گرم در مرحله دوم)
نصف ق چ آبلیمو
۱/۴ق چ وانیل

طرز تهیه :

ابتدا پودر نارگیل و شکر و دو عدد سفیده تخم مرغ و ۶۰گرم روغن مایع را مخلوط و دو بار چرخ میکنیم.
بعد روی حرارت خیلی کم میگذاریم و هم میزنیم وقتی داغ شد آبلیمو و وانیل و ۱۵ گرم روغن مایع و یک عدد سفیده را اضافه و مخلوط میکنیم و بمدت نیم ساعت رو حرارت خیلی کم در حدی که مایه نجوشد و داغ باشد هم میزنیم.
بعد از نیم ساعت از روی حرارت بر برمیداریم وقتی خنک شد یک عدد سفیده باقیمانده را اضافه و مایه را هم زده و با قیف ساده یا قاشق داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم.
وروی شیرینی بادام و پسته خرد شده میریزیم.
ودر فر از یک ربع گرم شده با درجه۱۷۰ بمدت ۲۰تا۲۵دقیقه میپزیم.
بعداز پخت وقتی شیرینی خنک شد از کاغذ روغنی جدا میکنیم.
اگر مایه شیرینی موقع ریختن  داخل سینی فر خیلی شل بود یک قاشق پودر نارگیل بریزید.

از این مقدار مواد حدود ۲۵تا۳۰عددشیرینی درست میشود.

آموزش قرابیه نارگیلی آموزش قرابیه نارگیلی آموزش قرابیه نارگیلی

 

بیشتر بخوانید  آموزش قارچ شکم پر
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز