باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
خانه » آشپزی » آموزش سمبوسه
آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه


مواد لازم:
سیب زمینی آبپز

پیاز

روغن

زردچوبه

گشنیز

نمک

فلفل قرمز

نان لواش

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن سرخ میکنید و زردچوبه را میریزید.
سپس سیب زمینی آبپز را خرد کرده و به پیاز داغ اضافه و نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و گشنیز خرد شده را اضافه و از روی حرارت بردارید.
و در نان لواش از مایه گذاشته و بپیچید.
سپس سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ شده روی حوله آشپز خانه گذاشته تا روغن اضافی آنها برود.
پیچیدن سنتی سمبوسه شکل مثلثی است ولی میتوانید به شکل رولی هم بپیچید که خوردن آن راحت تر است.
مقدار مواد سمبوسه بستگی به خودتان و اندازه سمبوسه ها دارد.

آموزش سمبوسه آموزش سمبوسه آموزش سمبوسه

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز