آموزش بیسکویت زنجفیلی

0 222

آموزش بیسکویت زنجفیلی

آموزش بیسکویت زنجفیلی

مواد لازم:
کره 200 گرم(یک پیمانه سرخالی)
شکر قهوه ای 200گرم(یک پیمانه)
تخم مرغ یک عدد
پودر زنجفیل 3 ق م
آرد سفید 300 گرم(دو پیمانه سرپر)
شکلات تخته ای برای تزیین

طرز تهیه:
کره و شکر را خوب با همزن بزنید تا یکدست شود.
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به خورد مواد کره ای برود.
آرد,زنجفیل را آرام آرام به مواد اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید.
از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و آن را گرد کنید و با چنگال روی آن فشار دهید.
بیسکویت را در طبقه وسط با حرارت 175 درجه سانتیگراد بمدت 20 تا 30 دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن مقداری از آنها را داخل شکلات ذوب شده قرار دهید.


بهتر است فر را از 15 دقیقه قبل روشن کرده تا فر به دمای مطلوب برسد.
در صورت نبودم شکر قهوه ای میتوانید به همان میزان از شکر معمولی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  طرز درست سالاد ماکارونی آسیایی

Leave A Reply

Your email address will not be published.