ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۴ فروردین ۱۳۹۶
خانه » آموزش آشپزی » آموزش بیسکویت زنجفیلی

آموزش بیسکویت زنجفیلی

آموزش بیسکویت زنجفیلی

آموزش بیسکویت زنجفیلی

آموزش بیسکویت زنجفیلی

مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم(یک پیمانه سرخالی)
شکر قهوه ای ۲۰۰گرم(یک پیمانه)
تخم مرغ یک عدد
پودر زنجفیل ۳ ق م
آرد سفید ۳۰۰ گرم(دو پیمانه سرپر)
شکلات تخته ای برای تزیین

طرز تهیه:
کره و شکر را خوب با همزن بزنید تا یکدست شود.
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به خورد مواد کره ای برود.
آرد,زنجفیل را آرام آرام به مواد اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید.
از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و آن را گرد کنید و با چنگال روی آن فشار دهید.
بیسکویت را در طبقه وسط با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن مقداری از آنها را داخل شکلات ذوب شده قرار دهید.


بهتر است فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کرده تا فر به دمای مطلوب برسد.
در صورت نبودم شکر قهوه ای میتوانید به همان میزان از شکر معمولی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز