دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
خانه » آشپزی » آش اماج – غذای محلی استان همدان
آش اماج – غذای محلی استان همدان

آش اماج – غذای محلی استان همدان

لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود. * عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید. * […]

نوشته آش اماج – غذای محلی استان همدان اولین بار در پیازچه پدیدار شد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز